ask. act. achieve.

Onze expertise

Growth Marketing

Het gaat niet alleen maar om veel bezoekers naar je website trekken of veel fans of volgers genereren. Het echte succes van de groei in je bedrijf zit in, de kennis van de markt en de voordelen van je product of dienst op de juiste plek op het juiste moment aanbieden. Goede inzet van strategische marketing zorgt altijd voor meer groei.

ORGANISCHE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

CREATIE & ONTWIKKELING

Marketing Automation

Onze expertise

SEO

Organic Search & Content

Binnen Mend Marketing bieden we uitgebreide expertise op het gebied van Organic SEO en Content Marketing. Belangrijke elementen van je online marketingstrategie in een overvolle informatie gedreven tijdperk. We starten het proces met SEO expertise. Vervolgens geeavanceerde content onderzoek en productie, partnerships en linkbuilding initiatieven, die leiden tot traffic en conversie rapportages.

Paid Media

Multi-Channel Management

Paid media is een belangrijk onderdeel in de online marketing strategie mix waarvan de kracht vaak onderschat wordt. Onze multi channel aanpak zorgt voor voortdurende monitoring welk kanaal de beste performance oplevert en tegen welke kosten. We adviseren welk kanaal in welke gevallen in te zetten en met welke volumes. Onze rapportage tools, optimalisatie en keuze voor zoekwoorden, en analyse van concurrenten leveren een data gedreven aanpak op voor zoekmachine optimalisatie. Meetbaar en schaalbaar.

Onze expertise

Creatie & Development

Cijfer gedreven creatie

Creatie hoort mooi en aantrekkelijk te zijn… maar nog meer dan dat. Creatie hoort bij te dragen aan positieve conversie cijfers. Dit doen we door altijd gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen, zonder in te leveren op gebruikservaring. Het resultaat… online bezoekers ervaringen waarin de bezoeker op nummer 1 staat en de overkoepelende conversiedoelstellingen niet uit het oog verloren raken. Mooie creaties die aantrekkelijk zijn om naar te kijken en die ook nog eens goed converteren.

Marketing Automation

Technology Driven Marketing

In Growth Marketing gaat het niet alleen om een aantrekkelijke online ervaring of kwalitatieve lead genereren, maar hierna zorgen dat deze bezoekers een pad volgen dat uiteindelijk leidt tot een aankoop. De inzet van onze marketing automation is erop gericht om binnen een flow van email marketing, maatwerk content, live chat/sessies en tracking van de acties de meeste omzet te realiseren. Bereik meer mensen en blijf continu je succes uitbreiden.

Onze expertise

Start jouw groei marketingstrategie vandaag nog

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt
    0

    Start typing and press Enter to search